Právě je čtv 24. kvě 2018 2:27:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Programovani
PříspěvekNapsal: pon 09. led 2017 13:37:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 01. srp 2009 19:50:17
Příspěvky: 53
Bydliště: PRAHA
Zdravim,

tak jsem prosel forum Kacka a nikde nenasel tema programovani (pokud tady prece jenom je, tak prosim smazat).
Vite jestli je to obdoba Hacka/Jecka a pujde neco doprogramovat, anebo je to neco noveho a jeste se nic nevi?:-)

Diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programovani
PříspěvekNapsal: pon 09. led 2017 14:37:36 
Offline

Registrován: pon 14. lis 2016 15:45:02
Příspěvky: 21
Opcom zatím nefachčí podpora zatím pouze pro Astra J (testováno). TIS pro Astra K taky zatím není. Vše beru ve smyslu pro domácí použiti, laik.
Programovat určitě půjde chce to jen čas, vše si nyní drží Opel servis.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Programovani
PříspěvekNapsal: pon 09. led 2017 18:18:21 
Offline

Registrován: pon 20. srp 2012 20:11:53
Příspěvky: 360
Ono tam toho uz aj tak vela podla mna nenaprogramuje ...
neviem co take zavratne sa da este v J-cku doprogramovat. V starsich modeloch este hej , ale Tak kto vie ako to bude s K ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programovani
PříspěvekNapsal: pon 09. led 2017 18:31:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 01. srp 2009 19:50:17
Příspěvky: 53
Bydliště: PRAHA
No me by treba zajimala moznost defautlneho nastaveni pro vypnuti parkovacich senzoru aby se (logicky) zapinali pouze manualne anebo zpateckou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programovani
PříspěvekNapsal: ned 10. pro 2017 18:58:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 01. srp 2009 19:50:17
Příspěvky: 53
Bydliště: PRAHA
Trosku oziveni temata...nejake novinky ohledne moznosti kodovani (opcom)?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programovani
PříspěvekNapsal: stř 17. led 2018 0:20:34 
Offline

Registrován: sob 27. úno 2016 1:47:12
Příspěvky: 280
Na UK fóru se objevil zajímavý link - http://www.happylightshow.com/opel-1/astra-k.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programovani
PříspěvekNapsal: stř 17. led 2018 8:24:37 
Offline

Registrován: úte 06. čer 2017 14:54:59
Příspěvky: 13
Opcom pouze originál čínské klony nefungují.
Lze použít GM MDI 2 klony lze zakoupit u Číňana.
Lze použít VXDIAG lze zakoupit u Číňana.

VXDIAG umí :
- Krásně vyčte všechny chyby všech jednotek auta
- Umí vypnout třeba pípání pásu
- Umí naprogramovat SPORT tlačítko
- Reset chyb atd...

Co se týče parking senzorů tak je v parametrizaci pouze čidla ve předu/vzadu přítomno/nepřítomno. Nelze nic víc nastavovat. Na druhou stranu nedíval jsem se do nastavení rádia.

ALE
Všechny výše uvedené zařízení pracují buď s daty offline jež jsou stažené z GM serverů z čehož vyplývá, že je potřeba vždy od někudy stáhnout aktuální offline data. Lze rovněž vytvořit/požádat o VCI "povolení" ale pokud zařízení je klon což servery zjistí zablokují účet (ve zkratce).
Zároveň ani jedno z těchto zařízení bych nepřipojoval do vozidla v záruce protože Servis v momentě připojení vlastní diagnostiky ověřuje parametry vozidla s centrálními servery, je jasné co poté může nastat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programovani
PříspěvekNapsal: pon 14. kvě 2018 20:56:42 
Offline

Registrován: pon 05. zář 2016 10:28:37
Příspěvky: 187
gregore ty mas VXdiag? Zajima me to doprogramovani, umi vxdiag doprogramovat (zapnout/vypnout) nektere veci jako pipani nebo sport BEZ pripojeni online na GM servery, tak jako to umel Opcom v Astre H?
Dokaze to zapinani offline i GM MDI 2?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programovani
PříspěvekNapsal: čtv 17. kvě 2018 18:25:21 
Offline

Registrován: sob 19. pro 2015 16:04:17
Příspěvky: 2
Taky by me to zajimalo, jetsli uz to nejak lze. Práve resím novou stru, tak me zajima, jestli by slo neco dodelat.

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Programovani
PříspěvekNapsal: pát 18. kvě 2018 8:46:16 
Offline

Registrován: pon 05. zář 2016 10:28:37
Příspěvky: 187
Psali mi z opcomu, od J je vsechno online z GM serveru a flashuje se, nic nejde aktivovat offline. Opcom na novych autech dokaze jenom cist a mazat chyby :cry:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |
Partneři: | OPEL umí česky | OPEL díly + diagnostika | Servis Vašich Opelů | DoOpla.cz - Originální díly a oleje | Vrakoviště Opel