Právě je ned 24. čer 2018 12:42:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 19:08:16 
Offline

Registrován: pon 11. dub 2011 19:04:21
Příspěvky: 3
Ahoj,

bohužel jsem přišel o original Philips CAR 400, můžete mi prosím poradit, která rádia jsou kompatibilní s ovládáním na volantu. Upřednostňuji cokoliv se vstupem USB nebo alespoň CD mp3.

předem děkuji za rady, bez hudby v autě je to šilené :)
Tomas


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 21:56:27 
Offline

Registrován: ned 31. led 2010 21:10:09
Příspěvky: 112
Bydliště: Hodonín
Tušm že to tady bylo.Pokud má rádio ISO konektor,tak by to rozhraní mělo být OK a volant by měl fungovat..
No problém bude s Pal. PC,kde se ti asi nebude zobrazovat stanice,případně údaje z rádia.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 11. dub 2011 22:28:12 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob 08. lis 2008 0:55:32
Příspěvky: 1299
Bydliště: Rumburk - LOC 50°57'5.428"N, 14°33'25.161"E
no s tím je problem ten, že ne každe radio ti podporuje toto ovladaní ;) je jich opravdu jen hrstka

_________________
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 15. dub 2011 19:21:43 
Offline

Registrován: pon 11. dub 2011 19:04:21
Příspěvky: 3
Ok ISO konektor, dám si na to bacha :)
děkuji ..

MIRO .. :idea:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 15. dub 2011 23:39:28 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob 08. lis 2008 0:55:32
Příspěvky: 1299
Bydliště: Rumburk - LOC 50°57'5.428"N, 14°33'25.161"E
ISO konektor má kdejaké auto ;) spíš jde o kompatibilitu ovládáni z volantu a radia

_________________
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 17. dub 2011 0:07:49 
Offline

Registrován: pon 11. dub 2011 19:04:21
Příspěvky: 3
Miro, víš prosím něco konkrétního ?
není ovládání na volantu jenom na bázi přerušení obvodu a vložení dalšího spínače/tlačítka? To by mi přišlo nejjednodušší a zároveň dostačující...
díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 17. dub 2011 0:18:38 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob 08. lis 2008 0:55:32
Příspěvky: 1299
Bydliště: Rumburk - LOC 50°57'5.428"N, 14°33'25.161"E
víc ti toho nepovím, ale řešilo se to buď tady nebo na astra G foru :( musíš pohledat, elektrika není moje stranka

_________________
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 17. dub 2011 8:21:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 12. kvě 2010 15:59:06
Příspěvky: 267
nektera autoradia znacky VDO fungujou s vnitrnim lcd a volantem.koukni treba sem http://www.vdodayton.cz/index2.php?show=audio

_________________
Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 14. čer 2018 12:21:38 
Offline

Registrován: čtv 14. čer 2018 12:15:29
Příspěvky: 1
Mno, všude na netu je spoustu takovýchto článků: http://www.tonystore.cz/jak-spravne-vybrat-autoradio, ale otázka, zdali se vážně dá řídit těmito články, či ne :) Co myslíte??


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |
Partneři: | OPEL umí česky | OPEL díly + diagnostika | Servis Vašich Opelů | DoOpla.cz - Originální díly a oleje | Vrakoviště Opel