Právě je čtv 18. říj 2018 23:33:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: neohreje se slabe topi
PříspěvekNapsal: sob 25. říj 2014 11:56:06 
Offline

Registrován: sob 25. říj 2014 11:52:02
Příspěvky: 1
Zdravim vsechny snad tu bude nekdo kdo poradi.
Mam calibru c20ne .
Neohreje se mi motor na provozni twplotu jen kdyz stojim pri jizde teplora na prvni carce mezi 0 az 90 pak se zvedne tak na 70. Pokavad pusstim fukar v aute teplota hned pada.vymenen termostat uz 3 krat. Hadice do vymeniku topeni do privodu jde horka ale ven pokud zaplej fukar vlazna. Vypnu fukar obe horke.

Prosim nevite co mam delat?sem v koncich. Vse sem proplachl pouzil pripravky atd . Vyletelo trosku hnede vody a proplachoval dokid nepujde cista. Ale stale nic prosim o radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: neohreje se slabe topi
PříspěvekNapsal: sob 25. říj 2014 14:02:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 10. srp 2009 11:47:41
Příspěvky: 961
Bydliště: Chomutov
pokud dáváš nové ty termostaty, tak bych se zaměřil na teplotní čidlo.....
já už to taky řešil, dal jsem nové čidlo a mám klid

_________________
CZECH TRUCK TEAM

Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: neohreje se slabe topi
PříspěvekNapsal: ned 09. lis 2014 18:13:47 
Offline

Registrován: stř 24. črc 2013 15:25:23
Příspěvky: 22
Zdravím. Jako kolega níže podezřívám vadné teplotní čidlo, všeobecně na opelech z té doby odcházejí. Jinak tady http://www.tipcars.com/magazin-opel-calibra-jejimu-stari-neverite-1638.html a http://www.tipcars.com/magazin-na-co-pozor-u-ojeteho-opelu-calibra-6927.html jsem o calibře našel nějaké info. Snad to někomu pomůže.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: neohreje se slabe topi
PříspěvekNapsal: ned 09. lis 2014 21:04:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09. úno 2009 22:08:12
Příspěvky: 785
Bydliště: Brozany u Pardubic
Čidlem snad neroztopíš víc topení,to je nesmysl.Teplotu vozu udržuje termostat,jakej tam montuješ?
Jestli dáváš jen vnitřek ,tak bych to viděl na špatnou dosedací plošku a tím termostat propouští.
Od studena zkus nastartovat a pokud ti za chvilku bude teplat chladič,tak stopro nedrží termostat.

_________________
http://www.ase-dedic.com
Zde se vám o vaše miláčky postaráme.
[color=#FF0000] Diagnostiku máme téměř na jakýkoli vůz.GM Tech1,GM Tech2,GM MDI,Supervag,BMW ISTA,INPA,OP-com,Bosch KTS,Posche PIWIS,Sykes Pickavant,Hermann. [/color]


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |
Partneři: | OPEL umí česky | OPEL díly + diagnostika | Servis Vašich Opelů | DoOpla.cz - Originální díly a oleje | Vrakoviště Opel