Právě je ned 22. črc 2018 14:06:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Android rádio zobrazenie teploty
PříspěvekNapsal: čtv 17. kvě 2018 21:21:08 
Offline

Registrován: čtv 17. kvě 2018 20:24:25
Příspěvky: 2
Dobrý deň všetkým
Kúpil som do mojej astry j (r.v 2016) androidove radio. Všetko funguje ako má aš na jednu vec a to je zobrazenie vonkajšej teploty..Momentálne som bez informacie o vonkajšej teplote..Palubný pc túto informaciu nezobrazuje..a v menu android rádia som nenasiel nič čím by som to dokázal zobrazenie vonkajšej teploty aktivovať. :cry: Chcel by som sa spýtať či niekto kto má android rádio neriešil takýto problém.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Android rádio zobrazenie teploty
PříspěvekNapsal: pát 18. kvě 2018 7:26:32 
Offline

Registrován: ned 15. pro 2013 15:12:02
Příspěvky: 772
A skúšal si "Hľadať"? Hneď v téme pod tvojou (posledný príspevok) viewtopic.php?f=12&t=1183&start=100 sa "niečo spomína", skús si ju prelistovať, či sa niečo nedozvieš: viewtopic.php?f=12&t=1183.

_________________
OPEL Astra J 1.6 Notchback M-2014 - cosmo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Android rádio zobrazenie teploty
PříspěvekNapsal: pát 18. kvě 2018 10:24:59 
Offline

Registrován: čtv 17. kvě 2018 20:24:25
Příspěvky: 2
jasné toto všetko mám prečítané..nič čo by mi pomohlo som tam nenašiel..can bus mam v androide nastavený dobre lebo dokážem robiť nastavenia auta čo sa týka okien,svetiel,centralu cez menu radia...dokonca tu vonkajšiu teplotu vidim aj vo výpise z riadiacej jednotky medzi údajmi ako je stav batérie otacky motora,kilometre...čiže radio ju čita..len proste ju nezobrazuje na základnej obrazovke vedla hodín..ja si osobne myslim že je problém vo verzií androidu lebo na youtube su videa kde ta teplota je normalne zobrazovaná...potreboval by som keby mi to ktosi potvrdil 8-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Android rádio zobrazenie teploty
PříspěvekNapsal: stř 04. črc 2018 13:30:48 
Offline

Registrován: sob 12. bře 2016 18:06:10
Příspěvky: 20
tony282
Asi to bude problém verze droida co máš, pohledat např. Na XDA fóru jestli není pro to tvé novější ROM a prostě si nahrát novější android. Nebo najít apku která tu informaci vytáhne na displej, jiná šance asi není...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |
Partneři: | OPEL umí česky | OPEL díly + diagnostika | Servis Vašich Opelů | DoOpla.cz - Originální díly a oleje