Právě je stř 17. říj 2018 8:34:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CD600
PříspěvekNapsal: čtv 19. čer 2014 16:12:46 
Offline

Registrován: čtv 12. čer 2014 12:04:13
Příspěvky: 3
Zdarec,

chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s CD600 rádiem (tj jako Navi 600, 950, ale bez Navi). V brožurce jsem se dočetl , že po aktivování BT Thetheringu by měla být možnost zobrazení položky Apps a v něm dotáhnutí některých aplikací (včetně navigace). Google je na to skoupý, našel jsem jen odkazy na německé fora, ale nic v nich.
Podařilo se to někomu rozjet? Ptž mně to nejde :)

_________________
Zafira Tourer 2,0 121kW/165hp.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CD600
PříspěvekNapsal: úte 08. črc 2014 11:05:03 
Offline

Registrován: ned 12. led 2014 11:12:18
Příspěvky: 26
manuál jsem nečetl, ale zkusím a dám ti vědět. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CD600
PříspěvekNapsal: pon 10. lis 2014 22:28:20 
Offline

Registrován: úte 14. říj 2014 21:49:33
Příspěvky: 4
Bydliště: Ostrava
Přišli jste už někdo na to, jak spustit navigaci z androida na displeji CD600?

_________________
Astra J Drive, 1,6/85


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CD600
PříspěvekNapsal: čtv 05. bře 2015 14:34:26 
Offline

Registrován: čtv 20. lis 2014 9:33:39
Příspěvky: 32
Neviem o tom ze by sa dala streamovat navigacia z mobilu na obrazovku radia. Bol by som tiez rad ak by sa to dalo.
Co sa ale da je ze budes pocut prikazy navigacie cez reproduktor v aute.

Nevie niekto z Vas ci sa da prepinat zobrazenie radia ? Mam na mysli prepinanie pozadia obrazovky z tmavej na svetlu (pri prechode tunelom, den/noc.)
Dost mi to lezie na nervy a ked je pozadie svetle tak sa ta obrazovka dost hreje. Rad by som tam nechal len to tmave pozadie.

_________________
Astra J ST, 1.4 103kw, cosmo, LPG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CD600
PříspěvekNapsal: čtv 05. bře 2015 15:35:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 26. čer 2010 13:14:53
Příspěvky: 1543
Bydliště: Ostrava
Já se taky v manuálu dočetl, že při připojení tele. se na displeji zobrazí navigace, zdálo se mi to super, ale nakonec jsem objednal NAVI 950, ale až bude Astra doma, mrknu se na to, protože mě to hodně zajímá.

_________________
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CD600
PříspěvekNapsal: čtv 05. bře 2015 18:15:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17. říj 2014 23:27:59
Příspěvky: 181
Lojza píše:
Přišli jste už někdo na to, jak spustit navigaci z androida na displeji CD600?

Pouzivam telefon Samsung Galaxy S2 + navigaci Aponia. Nic takoveho jako zobrazeni na displeji radia mi nefunguje, ani jsem nenasel v menu telefonu (nebo v menu radia), jak to vyvolat. Ale navigace umi kecat pres radio.

Nicmene mohu potvrdit, ze urcity transfer tam probiha. Kdyz mam u cloveka v kontaktech ulozenou fotku, zobrazi se mi fotka volajiciho na displeji radia.

Pokud se nepletu, tohle radio dela Panasonic. Zkusim se v PASCZ Pardubicich zeptat, pokud si na to priste vzpomenu ;)

_________________
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CD600
PříspěvekNapsal: úte 25. srp 2015 18:58:28 
Offline

Registrován: ned 16. srp 2015 17:39:44
Příspěvky: 110
Zdravim,
tak jak dopadnul dotaz v pardubkach,
taky me to zajima jinak vymenim radio za multimedialni

_________________
Astra J st 1.6 cdti 100kw,mahagon,cosmo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CD600
PříspěvekNapsal: úte 25. srp 2015 21:08:49 
Offline

Registrován: pon 18. čer 2012 16:00:47
Příspěvky: 1989
Podla mna iba ak mas mirrorlink...teda neviem ako to opel vola. Toito zaujimalo i mna, lebo som sa zahraval s myslkienkou vymenit cd400. Inak kecat mi cez aux keca aj telefon. Dobra vec ako handsfree.

_________________
Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CD600
PříspěvekNapsal: úte 25. srp 2015 21:56:57 
Offline

Registrován: úte 07. črc 2015 9:47:42
Příspěvky: 108
Bydliště: Hostivice
Pokial viem, tak opel nevie mirrorlink ani v novej astre. Z cd600 dostanes maz toto.

_________________
Opel Astra Sports Tourer Cosmo (J) 1.6 Turbo 125kW/170k - 2016
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CD600
PříspěvekNapsal: úte 25. srp 2015 22:00:14 
Offline

Registrován: pon 18. čer 2012 16:00:47
Příspěvky: 1989
Ja somsi myslel, ze intellink to pokryva.

_________________
Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |
Partneři: | OPEL umí česky | OPEL díly + diagnostika | Servis Vašich Opelů | DoOpla.cz - Originální díly a oleje