Právě je pon pro 10, 2018 3:11 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte říj 09, 2012 7:25 pm 
Offline

Registrován: úte říj 02, 2012 7:36 pm
Příspěvky: 3
Ahoj mám problém. Po delším stání cca 2dny po nastartování se motor okamžitě normálně rozeběhne ale cca po4sekundách buď chcípne nebo motor začne jít tak na 2-3 válce ale hned se to zase srovná a pak už běží jak má. Když chcípne po startu tak musím dost točit startérem aby znovu motor naskočil po naskočení už zase běží normál.
Podle mne zapadá nafta ale chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá stejný problém a jak ho řešil jestli je tam nějaký ventilek nebo je to jenom netěsnost v trubkách? :cry:
Diky za rady.
Carnival 106kw. rv.2003 CRDI 2,9 automat


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob říj 13, 2012 9:43 am 
Offline

Registrován: úte říj 02, 2012 7:36 pm
Příspěvky: 3
Vyřešeno. :P


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2018 4:10 pm 
Offline

Registrován: čtv lis 22, 2018 4:06 pm
Příspěvky: 1
Ahoj, momentálně se mi objevil na Kie ten samý problém.
Můžu se zeptat jak si to vyřešil, co je to za problém?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |