Právě je 23 lis 2014, 05:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Servisní manuál Hyundai
PříspěvekNapsal: 15 črc 2006, 09:57 
Offline
*
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2006, 15:03
Příspěvky: 38
Bydliště: Praha
Loni v létě jsem našel stránky http://www.datamanuals.com a koupil si servisní manual na svého Accenta (na CD ale není jen Accent).
Ze Španělska dorazila obálka se dvěma disketami a dvěma CD. Tak kdo máte zájem a nevadí vám stahování ISO souborů (Image CD) s velikostí kolem 600MB, tak hurá do toho:
V obálce byl tento návod:
http://datasheets.sinus.cz/navod.jpg (nenašel jsem v obálce Page 2 of 2)
dvě diskety:
http://datasheets.sinus.cz/Floppy1.zip (821kB)
http://datasheets.sinus.cz/Floppy2.zip (1010kB)
a dvě CD:
http://datasheets.sinus.cz/SubaruComp.iso (607MB) označené Hyundai 1
http://datasheets.sinus.cz/IMPO21K.iso (537MB) označené Hyundai 2
Naistalujete podle strohého návodu.jpg a můžete hledat.

Berte to ode mne jako poděkování za Forum a můj vstupní příspěvek do Hyundai klubu.
Karel

_________________
Accent 1.3i Elegance, 5dv, r.v. 2005


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 črc 2006, 10:16 
ok1dnh spasiba tibje! :D

No jestli tam bude to, co by se mi hodilo, tak si to na srazu pekne vypijes ;)


diky :)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: servisní manuál
PříspěvekNapsal: 15 črc 2006, 12:48 
Offline
*
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2006, 16:43
Příspěvky: 32
Bydliště: Prachaticko
Myslím,že nás bude více,komu se tento manuál bude hodit,tak bych ti rád poděkoval a také přivítal v klubu.Dík moc. :idea:

_________________
Accent 1,3LS 62Kw 12V,maximální spokojenost.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 črc 2006, 16:14 
Tak uz ho mam a fakci ;)

Fajn :) ....doufam, ze se potkame na srazu ;)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 črc 2006, 17:51 
Offline
Moderátor

Registrován: 08 srp 2005, 00:10
Příspěvky: 2236
Bydliště: Domažlicko
Můžete mi vysvětlit jak se to instaluje??? Prosím!! :cry:
Pochvala bude až to poběží!!!Teda jestli,z toho návodu nejsem vůbec chytrej!! :roll: Ach jo!! :cry:
P.s Dík za pomoc !!! :wink:

_________________
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 črc 2006, 18:14 
Offline
***

Registrován: 08 črc 2005, 21:26
Příspěvky: 952
Bydliště: UH
Proč mi to vypíše :
"SETUP DISK IS AN INVALID DRIVE. RUN SETUP FROM DRIVE A/B/ OR D/.
This application is not properly installed. Please re-run setup at later time
to install this application properly."
Cd je v pořádku, autorun naběhne, soubory vidím.Podle návodu ho vypnu, spustím z diskety exe , naběhne ta úvodní obrazovka a tato hláška.
Přitom disketa je v mechanice a cd taky. V biosu je disk. mech. jako A,
DVD vypalovačka ze které to spouštím jako D. Ještě mám v PC obyčejnou CD jako E.
Co dělám špatně?
Rade622

_________________
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 črc 2006, 18:21 
rade622 píše:
Proč mi to vypíše :
"SETUP DISK IS AN INVALID DRIVE. RUN SETUP FROM DRIVE A/B/ OR D/.
This application is not properly installed. Please re-run setup at later time
to install this application properly."
Cd je v pořádku, autorun naběhne, soubory vidím.Podle návodu ho vypnu, spustím z diskety exe , naběhne ta úvodní obrazovka a tato hláška.
Přitom disketa je v mechanice a cd taky. V biosu je disk. mech. jako A,
DVD vypalovačka ze které to spouštím jako D. Ještě mám v PC obyčejnou CD jako E.
Co dělám špatně?
Rade622


rozbali's ten soubor floppyq.zip primo do a:/ ??


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: už to vím
PříspěvekNapsal: 15 črc 2006, 20:23 
Offline
***

Registrován: 08 črc 2005, 21:26
Příspěvky: 952
Bydliště: UH
Poučení z mé situace - disketová mechanika vyrobená v roce 1997 již skutečně není nejmladší a má právo na odchod do křemíkového nebe.
Takže, v pondělí další pokus, tentokrát s novou mechanikou.
Rade622.

PS. Víte, jak máte staré komponenty ve vašem PC?

_________________
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: už to vím
PříspěvekNapsal: 15 črc 2006, 23:00 
rade622 píše:
Poučení z mé situace - disketová mechanika vyrobená v roce 1997 již skutečně není nejmladší a má právo na odchod do křemíkového nebe.
Takže, v pondělí další pokus, tentokrát s novou mechanikou.
Rade622.

PS. Víte, jak máte staré komponenty ve vašem PC?


Vzhledem k tomu, ze mam notebooka - jo ;)


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 črc 2006, 23:08 
Offline
Moderátor

Registrován: 08 srp 2005, 00:10
Příspěvky: 2236
Bydliště: Domažlicko
rade622 píše:
Proč mi to vypíše :
"SETUP DISK IS AN INVALID DRIVE. RUN SETUP FROM DRIVE A/B/ OR D/.
This application is not properly installed. Please re-run setup at later time
to install this application properly."
Cd je v pořádku, autorun naběhne, soubory vidím.Podle návodu ho vypnu, spustím z diskety exe , naběhne ta úvodní obrazovka a tato hláška.
Přitom disketa je v mechanice a cd taky. V biosu je disk. mech. jako A,
DVD vypalovačka ze které to spouštím jako D. Ještě mám v PC obyčejnou CD jako E.
Co dělám špatně?
Rade622

Tak tohle Mi přesně psalo!!! :shock: :evil: :cry:
Ale Felotron to je Hacker jako býk!!! :lol: :lol: Dík,chlape! :wink:
Jo,sluší se poděkovat mockrát dík členu jménem ok1dnh ale mezi náma jak si přišel na takový nick,to nechápu!! :shock: :roll:

_________________
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 črc 2006, 00:36 
Offline
*
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2006, 15:03
Příspěvky: 38
Bydliště: Praha
Ivane, velmi jednoduše. Již někdy od roku 1976 vysílám jako koncesovaný radioamatér na všech amatérských pásmech a jako radioamatér mám přidělenu volačku OK1DNH (OK1 v době vydání znamenalo čechy, OK2 morava a OK3 slovensko, další písmena jsou zbytek volačky, dnes je to trochu jinak). Například němci mají DL, DE atd., amíci A, W, K, brazilci PY atd. Na celém světe se nemůže opakovat volačka OK1DNH, proč tedy nemít svou volačku jako nick ?
A třeba si klikni dole na WWW a bude ti to jasný :-).
Karel

P.S. tohle by se také mohlo někomu hodit:
http://datasheets.sinus.cz/ECU.rar
http://datasheets.sinus.cz/Hyundaimenu.pdf
http://datasheets.sinus.cz/Product_Catalogue_March_05.pdf

_________________
Accent 1.3i Elegance, 5dv, r.v. 2005


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 črc 2006, 02:32 
zajimavy.. :)

ale kdyz se tak koukam na ten tvuj web, nestalo by za to na nem trosku zapracovat? doby kdy se delali stranky na FrontPage 4 jsou uz nakej ten patek pryc.. :wink: :lol:

dneska jsou jiny moznosti, diky PHP, MySQL, JS a XML.. dynamicky stranky, redakcni system, napr takovej e-shop s plne validnim kodem v XHTML stylovanej CSS, aby sel i na mobilech, cteckach pro handycapovany, SEO a SEM pro prilakani zakazniku apod.. :wink: :twisted:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 črc 2006, 02:42 
Offline
*
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2006, 15:03
Příspěvky: 38
Bydliště: Praha
Co je a umí PHP, MySQL to vím, mám v tom dělaný další stránčičky http://datasheets.sinus.cz a http://msts.sinus.cz. Jenže stránky ama-cb.cz, na ty již nezbývá čas a dá se i říci, že to stačí. Nepotřebuji prodej, nepotřebuji lákat zákazníky, je to jen informativní. Dělal jsem doma 14 let, potom jsem se nechal ukecat amíkama abych pro ně dělal a na svou firmu nějak nemám čas. Mám kolem sebe asi 5000 amatérů (mí zákazníci), to snad na jednoho člověka stačí.
Karel

_________________
Accent 1.3i Elegance, 5dv, r.v. 2005


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 črc 2006, 09:14 
No vidim ok1dnh, ze se jsi celkem elektro nadsenec ;)

Nevedel bys nahodou, jak k motoru G4EA udelat tempomat? :twisted:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 črc 2006, 11:14 
Offline
*
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2006, 15:03
Příspěvky: 38
Bydliště: Praha
Taky již mne to napadlo, na 4. rychl. stupeň se blbě jezdí 50km/h. Jen mám obavy, že motor 1.3 je na to slabý. Prý to montujou až na 1.5 a 1.6.
Nevím jak brzdit (asi to nechat jen na brždění motorem), ale ovládání plynu v závislosti na rychlosti by zvládl nějaký ten operační zesilovač a servo třeba pro letecké modely. Impulsy o rychlosti do řídící jednotky jdou atd.
Karel

_________________
Accent 1.3i Elegance, 5dv, r.v. 2005


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron



Počítadlo.cz

CZIN.eu


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |
Partneři: | Autosklo Praha | Hyundaiklub.pl | Hyundai Club Türkiye