Právě je 20 srp 2018, 05:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: RT3
PříspěvekNapsal: 31 srp 2013, 09:35 
Offline
Začátečník

Registrován: 31 srp 2013, 00:19
Příspěvky: 3
kto mi vie poradit ,pri zapnuti klucika mi nezapne displej ani radio a ked zapnem radio manualne tak mi napise toto: kvoli problemom na vozidle nemozu pristroje pracovat korektne a vypne radio aj s displejom. Bol som na diagnostike vo fiate a ze nic nenasli,poistky som uz pozrel vsetky dakujem za kazdu radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RT3
PříspěvekNapsal: 01 zář 2013, 20:00 
Offline
Začátečník

Registrován: 31 srp 2013, 00:19
Příspěvky: 3
zavada odstranena prepojil som dva kable cez 12v skusacku a nabehlo to uz to len zniecim skombinujem namiesto tej skusacky a nech to fakci


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RT3
PříspěvekNapsal: 26 črc 2017, 17:08 
Offline
Začátečník

Registrován: 26 črc 2017, 16:46
Příspěvky: 2
Ahoj kolego zháním mapy pro rt3 nevíš kde bi se dali stahnout dík :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |