Právě je 20 zář 2018, 15:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Istalace radia
PříspěvekNapsal: 25 dub 2010, 18:23 
Offline
Začátečník

Registrován: 21 říj 2009, 10:23
Příspěvky: 9
Dobry den,
pokousel jsem se namontovat radio do Eva. Kastlik se nam po tuhem poji podarilo vyndat. Problem je v tom, ze kdyz zasunu radio, tak okolni lista (leskly plast) je prilis velka, takze jsou videt sroubky, kterymi je primontovana. Prosim o radu co s tim. Jedna moznost je koupit novou listu, ale jestli mate nekdo jiny napad ci nejakou zkusenost budu jen rad.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Istalace radia
PříspěvekNapsal: 27 dub 2010, 21:30 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2007, 00:48
Příspěvky: 99
daj nejake foto uvidíme čo s tým


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Istalace radia
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010, 10:06 
Offline
Začátečník

Registrován: 21 říj 2009, 10:23
Příspěvky: 9
Bohuzel zatim lepsi fotku nemam. Jedna se o to, ze kdyz zasunu radio, tak jsou videt ty hrahy ve vnitr te listy, sroubky, proste to vypada silene.
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Istalace radia
PříspěvekNapsal: 28 dub 2010, 18:57 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2007, 00:48
Příspěvky: 99
no na tej fotke ozaj nieje nič vidieť


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Istalace radia
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2010, 18:40 
Offline
Začátečník

Registrován: 21 říj 2009, 10:23
Příspěvky: 9
Ja bohuzel ted nemam auto k dispozici, takze nemuzu udelat foto, ale jen by me zajimalo, jak je to reseno ve vasem voze.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Istalace radia
PříspěvekNapsal: 04 kvě 2010, 21:57 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2007, 00:48
Příspěvky: 99
mám origoš rádio


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Istalace radia
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2010, 11:14 
Offline
Začátečník

Registrován: 21 říj 2009, 10:23
Příspěvky: 9
Takze to je radio z katalogu (nabidky) a je zabudovany v palubce. Takze toto.
http://immagini.alvolante.it/sites/defa ... erno_1.jpg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Istalace radia
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2010, 19:42 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2007, 00:48
Příspěvky: 99
presne tak


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Istalace radia
PříspěvekNapsal: 17 dub 2013, 11:56 
Offline
Začátečník

Registrován: 11 bře 2012, 19:46
Příspěvky: 19
ja mam tiez nahodene druhe radio ale ten povodny ramik sa nevyberal a vsetko mi pasuje.

_________________
FIAT PUNTO EVO cierna metaliza. 1,3 MTJ 55kW r.v. 2010


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |