Právě je 11 pro 2018, 19:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 20:22 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2007, 19:36
Příspěvky: 188
Bydliště: Vysočina
Už jsem našel rámeček http://www.stualarm.cz/produkt/10189-iso-redukce-pro-fiat-punto-99/

,ale co je potřeba dál ?? Nějaký konektory, redukce?

_________________
(1.2 16v, 80ps , 6 speed) + pure Italia = Sporting (zatím najeto 182tis.km)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 20:46 
Offline
Znalec
Uživatelský avatar

Registrován: 09 led 2007, 19:35
Příspěvky: 725
Určitě budeš potřebovat njaky konektory a redukce... :lol: :lol: ...... :arrow:

_________________
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 20:58 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 29 dub 2006, 02:39
Příspěvky: 151
Bydliště: Trnava
Mario píše:
Už jsem našel rámeček http://www.stualarm.cz/produkt/10189-iso-redukce-pro-fiat-punto-99/

,ale co je potřeba dál ?? Nějaký konektory, redukce?



Nic v zlom borce, ale skor ako zalozis nove tema skus pokukat na fore 8) Vacsina tvojich problemov je tu uz vyriesena :idea:

_________________
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007, 21:18 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2006, 17:28
Příspěvky: 164
Bydliště: Jihlava..
Na hifi-car.cz v příslušenství/rámečky autorádií jsem tento pořídil za 184,- bez poštovnýho :idea:

_________________
Calypso Punto aka Pomeranč
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007, 10:53 
Offline
Zkušenej Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2007, 00:29
Příspěvky: 477
Bydliště: Nové Mesto n/V
Zdravim. Aj ja rozmyslam vymenit ten origo blaupunkt za ine radio, pretoze ten blaupunkt co tam je, teda nic moc, hlavne co sa nastavenia korekcii tyka a prijem radia nie je ziadna slava tiez.
Tieto ramiky o ktorych sa tu bavite su asi neoriginalne, ze? Neni to skarede? Mam namysli ci mi to tam nebude svietit ako past na oko.

_________________
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007, 11:53 
Offline
Zkušenej Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 01 zář 2006, 09:46
Příspěvky: 258
Bydliště: České Budějovice
Tak tendle problém jsem taky řešil, rádio jde vyměnit bez problému, má klasické ISO konektory. Zabere to tak 30min. Já jsem dával rádio Alpine, Pokud se to povede tak pošlu fotky. Obrázek Obrázek Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007, 12:06 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2007, 19:36
Příspěvky: 188
Bydliště: Vysočina
jo díky . Hraje pak i subwofer v kufru ?? nebo jen 4x repro ?

Takže si kupoval jen tu přední redukci nebo je potřeba nějaký plech.rámeček dovnitř ? jestli to má ISO konektor tak je to v pohodě.

problém bude asi při zapojení něčeho takového : http://www.aukro.cz/item172621526__nejnovejsi_model_3_6_tft_lcd_dvd_fm_tv_.html

_________________
(1.2 16v, 80ps , 6 speed) + pure Italia = Sporting (zatím najeto 182tis.km)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007, 12:16 
Offline
Zkušenej Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 01 zář 2006, 09:46
Příspěvky: 258
Bydliště: České Budějovice
Subwofer hraje, je zapojenej s reprákama, má vlastní zesilovač. Takže žádný problém hraje to suprově.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007, 12:29 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2007, 19:36
Příspěvky: 188
Bydliště: Vysočina
v zadu jsou jak veliký repro? koukal jsem , že prodávaji zadní rámečky na 130mm .?

Kupoval jsi tedy pouze rámeček ?

_________________
(1.2 16v, 80ps , 6 speed) + pure Italia = Sporting (zatím najeto 182tis.km)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007, 12:39 
Offline
Zkušenej Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2007, 00:29
Příspěvky: 477
Bydliště: Nové Mesto n/V
Jenda01: A hra podstatne lepsie nez ten blaupunkt? Mas tam v prednych dverach original repro alebo uz menene?
Ja chcem kupit nejake autoradio, s tym ze vzadu mam origo subwoofer (zatim ma teda moc neohuril svojim vykonom, xixi) a na zadnom plate mam nejake 165mm 3pasma Magnat (tie su dost v pohode, vykonova rezerva velka) a v predu su asi len originaly (nerozoberal som to, ale cez mriezku videt ze su to nejake jednopasmove). Hra to tak, ze ked toho blaupunkta necham hrat len na predne repro, hra to hnusne, nema to dynamiku ziadnu a ked hraju vsetky, tak tie zadne to dost vylepsuju ale neni to eno tuti stale

Tak rozmyslam ci po vymene autoradia sa zlepsi kvalita zvuku so tymito reprakmi alebo ci budem musiet radsej vymenit aj predne.

Thx za info

_________________
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX


Naposledy upravil ygzo dne 07 bře 2007, 12:59, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007, 12:43 
Offline
Zkušenej Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 01 zář 2006, 09:46
Příspěvky: 258
Bydliště: České Budějovice
Kupoval jsem originál rámeček, stál asi 450kč. Jinak nic, vše potřebné bylo u rádia. Na zadní repráky jsem ještě nekoukal, dělám si plato tak je možná odpojím. Ještě nevím.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007, 12:52 
Offline
Zkušenej Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 01 zář 2006, 09:46
Příspěvky: 258
Bydliště: České Budějovice
ygzo píše:
Jenda01: A hra podstatne lepsie nez ten blaupunkt? Mas tam v prednych dverach original repro alebo uz menene?
Ja chcem kupit nejake autoradio, s tym ze vzadu mam origo subwoofer (zatim ma teda moc neohuril svojim vykonom, xixi) a na zadnom plate mam nejake 165mm 3pasma Magnat (tie su dost v pohode, vykonova rezerva velka) a v predu su asi len originaly (nerozoberal som to, ale cez mriezku videt ze su to nejake jednopasmove). Hra to tak, ze ked toho blaupunkta necham hrat len na predne repro, hra to hnusne, nema to dynamiku ziadnu a ked hraju vsetky, tak tie zadne to dost vylepsuju ale neni to eno tuti stale

Tak rozmyslam ci po vymene autoradia sa zlepsi kvalita zvuku so tymito reprakmi alebo ci budem musiet radsej vymenit aj predne.

Thx za info




Hraje to rozhodně líp než origo. Zatím jsem repráky neměnil. Mám už připravené repráky do plata a basák do kufru, až to dodělám tak vyměním repráky ve dveřích, ty origo už nestíhaj. Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2007, 11:54 
Offline
Začátečník

Registrován: 11 úno 2007, 15:04
Příspěvky: 22
Bydliště: slovensko, prievidza
no ked vymenite radio tak to hra o mooooc lepsie!!!! len sa chcem opytat nemali ste problem narvat tam nove radio, lebo ja mam v pristrojovke na konci (myslim vo vnutri, tam kde sa vklada radio) taky vystupok alebo ako by som to povedal a nove radio mi trci cca. 4mm a nerobi to dobry dojem, proste je akokeby povytiahnute :? tak ze ako ste to vyriesili vy????

_________________
mkII 1,9 JTD - cuore sportivo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 bře 2007, 09:53 
Offline
Zkušenej Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 01 zář 2006, 09:46
Příspěvky: 258
Bydliště: České Budějovice
eroz píše:
no ked vymenite radio tak to hra o mooooc lepsie!!!! len sa chcem opytat nemali ste problem narvat tam nove radio, lebo ja mam v pristrojovke na konci (myslim vo vnutri, tam kde sa vklada radio) taky vystupok alebo ako by som to povedal a nove radio mi trci cca. 4mm a nerobi to dobry dojem, proste je akokeby povytiahnute :? tak ze ako ste to vyriesili vy????


Vzadu na rádiu je kolík potaženej gumou ten zapadne do otvoru který je v kastlíku pro rádio. Já jsem ho musel u nového rádia o kousek zkrátit podle toho který byl na orig. rádiu. Pak to tam šlo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 bře 2007, 22:03 
Offline
Fiaťák
Uživatelský avatar

Registrován: 02 bře 2007, 19:36
Příspěvky: 188
Bydliště: Vysočina
Obrázek

vyhlídnul jsem tohle rádio :http://www.123mp3.cz/d/panasonic-cq-c1425n/ bude na to hrát teda orig. subwoofer z MK2 ? ikdyž radio výstup na subwofer nemá ?

nebo doporučtě jiný dobrý rádio cenově max. 3500kč .

_________________
(1.2 16v, 80ps , 6 speed) + pure Italia = Sporting (zatím najeto 182tis.km)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |