Právě je 13 pro 2018, 23:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 12 úno 2017, 11:38 
Offline
Fiaťák

Registrován: 13 srp 2016, 12:14
Příspěvky: 65
Bydliště: Zlín
FIAT PUNTO 1.1. 176.... PO-PŘÍPADE VYFOTÍM TECHNIČÁK VELKÝ.
Zdravím hoši :lol: , chtěl bych se vás zeptat jak mám zapojit otáčkoměr + zapojit čidlo teploty motoru .

Přístrojové desky mám. V autě mám starou verzi bez otáčkoměru jsou tam jen hodiny ale ty ukazují totálně blbě. Tudíž bych tam chtěl zapojit tu s otáčkoměrem a teplotou motoru :) Nedělal to už někdo.
Zatím by stačilo zapojit jen otáčkoměr.

četl jsem že se něco zapojuje do pin 23 pak že něco do řídící jednotky. Ale nikde jsem nenašel jak kde atd. :/ Poradí někdo kdo to již dělal ? Zda to vůbec půjde u mého punta.

Příloha:
16734884_1286489084777471_25133511_o.jpg
16734884_1286489084777471_25133511_o.jpg [ 112.07 KiB | Zobrazeno 1326 krát ]
Příloha:
16667830_1286489098110803_1500323230_o.jpg
16667830_1286489098110803_1500323230_o.jpg [ 90.1 KiB | Zobrazeno 1326 krát ]



Původní ten co tam mám teď.
Příloha:
16735183_1286493568110356_1142061539_o.jpg
16735183_1286493568110356_1142061539_o.jpg [ 28.95 KiB | Zobrazeno 1326 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12 úno 2017, 12:31 
Offline
Fiaťák

Registrován: 13 srp 2016, 12:14
Příspěvky: 65
Bydliště: Zlín
Rok 1996 40kw


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12 úno 2017, 14:22 
Offline
Všeználek
Uživatelský avatar

Registrován: 26 zář 2007, 16:06
Příspěvky: 2232
Bydliště: Havířov
Na 100% se to tu řešilo v minulosti,když pohledáš v sekci punto-elektrika to tak určitě najdeš i s obrázkama, já už si to přesně nepamatuju jak to je. Čidlo na teplotu musíš koupit červené které má proměnnou hodnotu odporu,a vyměnit ho za to černé spínací které tam máš teď. A z řj jak si psal jen z pinu 23 vyvedeš signální kablík buď přímo na otáčkoměr přes očko nebo na jeden z konektorů přístojovky-už si to nepamatuju na který. To si musíš dohledat.

_________________
P U N T O 75 ELX r.96
Stilo 1.6 16V r.02
Lancia Y 1.2 16V Unica r.02
Bravo 1.4T 120k r.08

AR 147 1.6TS r.01...
TIPO 1.4 r.94...
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
UNO 1.5 MPI r.87...už jen ve vzpomínkách


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18 úno 2017, 16:29 
Offline
Fiaťák

Registrován: 13 srp 2016, 12:14
Příspěvky: 65
Bydliště: Zlín
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Děkuji moc „liborko" Konečně mohu přidávat fotky .. :D

No zkusil jsem přístrojovou desku jen přehodit a otáčkoměr nejede. Takže tam budu muset natáhnout ten kábl. :) Nic jdu prohledat ty starší diskuze. Vyfotil jsem i pojistky+ ŘJ . To čidlo té teploty seženu normálně na vrakáči ne nemusím kupovat nové nebo ano ?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18 úno 2017, 23:08 
Offline
Fiaťák

Registrován: 13 srp 2016, 12:14
Příspěvky: 65
Bydliště: Zlín
Zdravím tak po dnech hledání jsem našel Polskou stránku :) SLÁVA !!! :D :lol:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Tak zkusím to udělat dle návodu. http://www.punto.org.pl/zrobtosam/model176czylimk1/24
Neporadíte jaký kabel koupit ? Já nejsem v tom expert :D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |