Právě je 17 říj 2018, 08:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 07 lis 2005, 11:10 
Zdravím všechny. Chtěl bych vás požádat o radu. Mám Tipo, 1,6, jednovačka, r.v. 90-91 a objevila se závada asi někde na elektrice. Auto je po víměně vodní pumpy a snímače otáček motoru, motor běžel cca 5min a najednou zničeho nic zhasnul a nejde natočit. Elektrika zřejmě do motoru nejde ale při proměření se to celé tváří v pořádku. Nemá někdo z vás zkušenost s timhle problémem a nevěděl by jak z toho ven, čim to je?
Předem děkuju


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2005, 17:22 
Závada odhalena, bylo to Digiplexem. :!:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 lis 2005, 15:12 
ad Digiplex :
špatná kostra jednotky, následné vyzkratování a nefunkčnost.
Snad to někomu možná pomůže


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 říj 2007, 14:33 
Offline
Začátečník

Registrován: 11 říj 2007, 14:32
Příspěvky: 1
Pix píše:
ad Digiplex :
špatná kostra jednotky, následné vyzkratování a nefunkčnost.
Snad to někomu možná pomůže


Čauko, kde sa digiplex nachádza, nejaké foto a podobne.
Ďakujem pekne


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |