Právě je stř pro 13, 2017 12:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 334 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Další

jsem ochoten zaplatit za diagnostiku auta
ano do 100 14%  14%  [ 44 ]
ano do 200 28%  28%  [ 86 ]
ano i vice jak 200 51%  51%  [ 158 ]
ne 7%  7%  [ 22 ]
Celkem hlasů : 310
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: čtv čer 21, 2012 19:03 
Offline
Začátečník
Začátečník

Registrován: sob led 29, 2011 23:32
Příspěvky: 20
Hele chlapiku kdyz jsi takovy erudovny tak jakto ze to nevis.
Chces mi rict, ze kalos 04 nema zadne batohy? To mas nejakou special social verzi.
Mam doma 04 a na tom pinubjsou batohy. Uz jsm stim nejednou delal, nemluve otom ze to je stejne uvedeno i v schematu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2012 10:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned říj 23, 2011 11:03
Příspěvky: 8
Dallen píše:
Hele chlapiku kdyz jsi takovy erudovny tak jakto ze to nevis.
Chces mi rict, ze kalos 04 nema zadne batohy? To mas nejakou special social verzi.
Mam doma 04 a na tom pinubjsou batohy. Uz jsm stim nejednou delal, nemluve otom ze to je stejne uvedeno i v schematu.


OK tak asi máte pravdu , jestli máte na mysli air bag. Jeden tam přece jen mám. Ale ten mě nezlobí , takže diagnostikovat nepotřebuju.
pin 13 SDM (sensing and diagnostic module)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: sob srp 04, 2012 12:10 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 20, 2005 13:56
Příspěvky: 6217
Bydliště: Praha 4
ahoj
samozrejme ze to mas spravne a i sparvne nalezene osazeni.
kalos.pokud mas jen air bag a motor nic dalsiho tak je to uplne spravne.
mam original diagnosticky scanner -scan 100.
a ten pin 16 nevim co to ma znamenat to VCC ale jinak je to napajeni 12 V
ahoj

_________________
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2012 21:48 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř srp 15, 2012 07:19
Příspěvky: 2
kdyz uz tady probirate tu diagnostiku chtel bych se zeptat ,,co znamena kdyz orig. diag. nespoji se ecu moturu z duvodu neplatna data ? Uz se to nekomu toto ukazalo ? jedna se o Lanos 1.5 63kw benzin rok 2001. proto servisak nazval ecu KO,, kdyz jsme sehnali jinou starsi Ecu, pise to to same !
Tak nechapu kde je problem !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2012 22:01 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 20, 2005 13:56
Příspěvky: 6217
Bydliště: Praha 4
no a auto jede?
co mas konkretne za problem
mze to byt jen oxidaci kabelaze a tok dat je prerusovany a proto se diagnostice nelibi co dostava
jinak se mi to stava nekdy nektere jednotky jsou divne a nechteji se nacitat.ale kdyz zkusim jine auto tak ji to vetsinou najde.

_________________
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: sob lis 24, 2012 22:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 15, 2005 16:07
Příspěvky: 145
Bydliště: Chodov u KV
Hledal jsem tu, ale nenašel.
Řešil již někdo z vás diagnostiku ELM327 přes bluetooth a Android?
Mám diagnostiku ELM327 BLUETOOTH V1.5 a telefon ZTE Skate s Androidem 2.3 Ginberbread. Již jsem stáhl asi 10 aplikací na OBDII z Android marketu, jednotka s Androidem komunikuje, ale maximálně se mi po přihlášení objeví napětí auta (ELM). Zatím jsem volil neplacené aplikace na vyzkoušení. Máte již někdo něco odzkoušené?
Jinak auto je bez problémů, chtěl jsem jen info o dávkování paliva v souvislosti s provozem na E85.

_________________
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2012 00:16 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 20, 2005 13:56
Příspěvky: 6217
Bydliště: Praha 4
elm ti s nubirou nepojede.nubira neni obd i kdyz zasuvka ano.jedine neco pro aldl a elm 327 ale to do androida asi nebude kdyz je to 10 let stary system

_________________
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: pon bře 25, 2013 18:59 
Offline
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 13, 2012 23:07
Příspěvky: 26
Bydliště: Stráž pod Ralskem
mám dotaz nebudeš mít nekdy cestu k liberci s diagnostikou? potřeboval by sem napíchnout espero?

_________________
daewoo espero 1.8 70kw 1996 oranžová s černou alu kola 17


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: čtv čer 27, 2013 19:28 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 20, 2005 13:56
Příspěvky: 6217
Bydliště: Praha 4
no behem leta pojedu do kamenice tak by se to dalo nejak spojit.

_________________
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: pát srp 16, 2013 06:23 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 15, 2013 22:43
Příspěvky: 4
palikx píše:
elm ti s nubirou nepojede.nubira neni obd i kdyz zasuvka ano.jedine neco pro aldl a elm 327 ale to do androida asi nebude kdyz je to 10 let stary system




Ahoj, zajímala by mne taky ta diag. ELM 327. Potřeboval bych to na Sparka 2010 (nový model), protože nemam palubní počítač a zajímala by mne spotřeba atd. Šlapalo by to na tomhle autě? Nebo víte o něčem jiným za stejný prachy? :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: pát srp 16, 2013 08:08 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 19, 2009 13:36
Příspěvky: 5785
Bydliště: Městys Jedovnice
Na Aveo ta diagnostika ELM 327 by též fungoval?

_________________
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika ELM 327 Spark
PříspěvekNapsal: ned zář 08, 2013 20:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 15, 2013 22:43
Příspěvky: 4
Tak jsem si koupil ELM 327 mini bluetooth a šlape to. Mam Sparka 2010 - nový model. Zatím mam jen program Torgue Lite - verze zdarma, bohužel v AJ, ale spotřeba tam je a o tu mi šlo.... -i


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: pon zář 09, 2013 08:27 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: ned úno 20, 2005 13:56
Příspěvky: 6217
Bydliště: Praha 4
na aveo to pojede taky jen ne na starsi daewoo.je to vyzkousene

_________________
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: pon zář 09, 2013 12:24 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 19, 2009 13:36
Příspěvky: 5785
Bydliště: Městys Jedovnice
Díky za info :PP:

_________________
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diagnostika
PříspěvekNapsal: pát pro 06, 2013 14:01 
Offline
Začátečník
Začátečník

Registrován: čtv lis 28, 2013 19:52
Příspěvky: 13
Bydliště: České Budějovice
Zdravím

Ono to je drobet složitější. Diagnostiku má dnes skoro každý kdo dělá auta. Ale ono přečíst a vymazat závadu je jedna věc, ale zjistit tu pravou příčinu je někdy o dost horší. Ne vždy je zrovna chyba která je uložená v autě a kterou ukazuje diagnostika pravdivá. Ono je to drobet laborace( tedy ne vždy). V servisu dělám 16 let a někdy to je opravdu oříšek. Takže muj názor k diagnostice je takový,že je dobré mít doma nějakou čtečku závad a přístup k nulování servisní intervalů,ale stejně když ten problem nějaký bude stejně musíte do servisu a tam znovu zaplatíte za diagnostiku. Protože když vám někdo doma řekne že máte špatnou váhu vzduchu a vy jí koupíte a ona tam závada bude skákat pořád tak jste utratily zbytečný peníze a můžete si jí vystavit doma v obýváku. V servisu bych jim to hodil na hlavu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 334 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |