Právě je ned srp 19, 2018 03:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: pon úno 09, 2009 01:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 26, 2007 22:23
Příspěvky: 99
Bydliště: Řepiště(FM)
MACHINE píše:
Este by som si chcel ujasnit kedy ma radio ten velky odber. Klucik ma 4 polohy. Prva je 0, to je ta pri ktorej sa strka klucik do zapalovania. Druha zapina el. obvody v aute, napr. mne prave tato poloha zapina radio. Potom je dalsia, kedy sa mi rozsvecuju kontrolky a na dalsej uz startujem. Ked pocuvam radio pri vypnutim motore mam klucik v polohe 1 (vid obr.). To vtedy ma taky velky odber?

http://www.photoeverywhere.co.uk/travelstock/car_key6556.jpg

Bohužel,tak to ti neporadím,nikdy jsem neměl rádio zapojené od výrobce.A co se všechno zapojuje v první poloze nemám zjištěné(kromě rádia).Dobrý námět pro pokus -i Neví to tady někdo :?:
Tím velkým odběrem jsem myslel PŘÍMÉ napojení červeného drátu k baterii bez přerušení(vypínače nebo klíčem), tak by to zapojeno nikdy být nemělo(pokud máš rád svou baterii).Pokud se při 1.pozici zapíná JEN rádio,tak obě varianty jsou rovnocenné(skoro).

_________________
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: pon úno 09, 2009 01:46 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 16, 2004 06:20
Příspěvky: 1013
Bydliště: Bratislava
V polohe ACC (druha poloha) sa zapina radio (+ antena) a zasuvka zapalovaca cigariet. Nic ine

_________________
V.
RIP: - Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela

Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: pon úno 09, 2009 02:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: stř led 14, 2009 20:14
Příspěvky: 139
Bydliště: Trnava
vado píše:
V polohe ACC (druha poloha) sa zapina radio (+ antena) a zasuvka zapalovaca cigariet. Nic ine


To som si aj myslel, len som si to chel utvrdit. A myslim ze by to tak aj na vacsine aut malo byt. Priamo na baterku by to zapojil jenom opravdovej tupec. Ved je tam na to ten konektor, tak naco by tahal kabel navyse? Je to cele hovadina uz v principu. Cely ten system na vypinac je podla mna uplne zbytocny.

_________________
http://www.grim.sk/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2009 00:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: stř led 14, 2009 20:14
Příspěvky: 139
Bydliště: Trnava
Mam dalsi problem. Chcel som si spravit vypinac na zadne repraky ale vraj sa taky vypinac ani nevyraba. Chcel som linkovy vypinac ktory by rozopinal dva nezavisle obvody sucasne. Lenze mam len obyc. co rozopina len jeden obvod. Mozem to spravit aj tak ze spojim minusy z laveho a praveho repraku a vlastne by som vypinal spolocny minus? Nebude vadit pri hrani ze su spojene minusy?

_________________
http://www.grim.sk/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2009 08:37 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 21, 2005 21:59
Příspěvky: 3297
Bydliště: Jaroměř
Nic nespojuj, když si nejsi jistý že ta zem je společná, můžeš použít třeba tohle - cena 7,50kč
jinak těch vypínačů je spousta, můžeš použít třeba nějakej silnější, záleží na výkonu repro, pro standartní ten malej stačí ;)
http://www.hadex.cz/prepinace-vypinace- ... a--packove


Přílohy:
L375.jpg [3.55 KiB]
1254 krát

_________________
Leganza cdx ,Matiz 1.0 , Clio RXE E7J77
Sen - http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina ... u některých brzdová
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2009 18:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: stř led 14, 2009 20:14
Příspěvky: 139
Bydliště: Trnava
chcel som to spravit na kablovy vypinac. Ale nakonec som to aj tak spravi presne s tym vypinacom co si dal do prilohy. Je to v poriadku, len ma serie ze som musel vrtat dalsiu dieru.

_________________
http://www.grim.sk/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2009 19:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 24, 2009 08:16
Příspěvky: 110
Bydliště: Bratislava
kazde radio, co ma vystup na 4 repro, ma taku funkciu ze FADER. to je , ze sa da nastavit pomer predne-zadne repro. a daju sa aj uplne vypnut... a bez vypinaca.. :D :D :D

_________________
škoda 105
š favorit 135
daewoo nexia 1,5 16V
renault espace III 2,0


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2009 21:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 26, 2007 22:23
Příspěvky: 99
Bydliště: Řepiště(FM)
MACHINE píše:
vado píše:
V polohe ACC (druha poloha) sa zapina radio (+ antena) a zasuvka zapalovaca cigariet. Nic ine


Tak to jsem netušil že v první pozici se kromě rádia nic nezapíná, měl jsem dojem,že je pod proudem i elektronika :shock: Kdybych to věděl,tak se s tím nehraji. Měl jsem to tak na předchozím autě(Favorit) a tam vypínač byl nutný.

_________________
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2009 23:03 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 22, 2005 12:27
Příspěvky: 1795
Bydliště: Drienovec okr.Košice okolie
páni len pozor autoradia s výkonom písaným 4x45W maju minus zvlašt na každý kanál neda sa to spajat!!!!!
bacha nech to nezhorý - koncak večšinou TDA....

_________________
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: stř úno 11, 2009 12:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 24, 2009 08:16
Příspěvky: 110
Bydliště: Bratislava
mimochodom nechapem o akom vypinaci sa tu stale bavite, predsa KAZDE radio ma vlastny vypinac!!! a co sa tyka spinacky tak radio hra aj v polohe "0" staci otocit klucik a potom ho vratit do nuly. a radio bude hrat az kym ten kluc fyzicky nevytiahnes zo spinacky!!! a vsetko ostatne je vypnute.

a ten vypinac si si chcel dat akoze kam ??? na palubovku alebo pod sedadlo??? :D to by sa ti pacilo??? rozrypat original palubovku pre nejaky debilny, a hlavne zbytocny vypinac .... No neviem.....

_________________
škoda 105
š favorit 135
daewoo nexia 1,5 16V
renault espace III 2,0


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: úte úno 17, 2009 12:47 
Offline
Stále na netu
Stále na netu
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 19, 2007 20:39
Příspěvky: 215
Bydliště: HC
zdar.... toto som nasiel na nete, neviem mozno to niekomu pomoze :roll: :


Přílohy:
Poznámka: AKF-9255V
1 - repro RF+ 2 - repro RF- 3 - repro RR+ 4 - repro RR- 5 - GND 6 - GND 7 - +12V akumulátor 8 - vstup R 9 - GND vstupu 10 - repro LF+ 11 - repro LF- 12 - repro LR+ 13 - repro LR- 14 - +12V 15 - +12V 16 - ovl. el. antény + 17 - vstup L 18 - ---

konektor_daew2.gif [1.77 KiB]
1199 krát
Poznámka: Některé modely
1 - +12V 2 - GND 3 - +12V akumulátor 4 - osvětlení palub. desky 5 - ovl. el. antény + 9 - repro RR+ 10 - repro RR- 11 - repro RF+ 12 - repro RF- 13 - repro LF+ 14 - repro LF- 15 - repro LR+ 16 - repro LR-

konektor_daew1.gif [1.89 KiB]
1201 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: mp3 menič ??
PříspěvekNapsal: pát kvě 08, 2009 14:34 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 22:11
Příspěvky: 4245
Bydliště: Bratislava ,pôvodne Nitra
Teraz určite mnohých pobavím laickou,až priam naivnou otázkou,ale nie som veľmi zbehlý čo sa týka úprav v audiotechnike,ale chcem sa spýtať,či by bolo možné na môj RMC Zn. VDO CR 321 pripojiť nejakým činom mp3 prehrávač a ak áno,ako sa to dá. Viem,totiž,že aj k oveľa ordinárnejším,tržnicovým RMC prehrávočom kedysi pripojovali discmany a hralo im to. Praďte,kto viete,ako na to,ak je to vôbec možné,veľmi by ma to potešilo,lebo MC v tomto prístroji je v zásade len do počtu,ono je to hlavne rádio.
ide o tento typ,ale z r.2003
http://www.speurders.nl/overzicht/autos ... 96219.html

_________________
HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" ,okolo 120 000 Km,cestou zo zrazu z Piešočnej 2015 ,otočený tacháč, :P,
ex-MATIZ 0.8/2003, na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996)
, http://alvin630.rajce.idnes.cz/nasi_velrybaci/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: pát kvě 08, 2009 16:18 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 22, 2005 12:27
Příspěvky: 1795
Bydliště: Drienovec okr.Košice okolie
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18117
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13388

niečo take potrebuješ daš do toho USB alebo cez USB pripojiš MP3ku a na radiu naladiš kanál a ... hotovo a je dam aj display na pekne obrazky :D

_________________
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: pát kvě 08, 2009 17:42 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 22:11
Příspěvky: 4245
Bydliště: Bratislava ,pôvodne Nitra
Simone,Vďaka za radu nebol som v tomto,celkom v obraze,už som to našiel aj v našej ponuke za naše dengy :lol: :lol: :lol:
http://segaaudio.com/caliber/?Page=54

_________________
HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" ,okolo 120 000 Km,cestou zo zrazu z Piešočnej 2015 ,otočený tacháč, :P,
ex-MATIZ 0.8/2003, na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996)
, http://alvin630.rajce.idnes.cz/nasi_velrybaci/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ako to zapojit?
PříspěvekNapsal: sob kvě 09, 2009 10:00 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: ned kvě 22, 2005 12:27
Příspěvky: 1795
Bydliště: Drienovec okr.Košice okolie
Alvin trochu veľa za to chcú nie???? z Dealextreme ja to za 18 USD,cestovne zdarma to vychádza cca 360 SK!!!! To je 12 EURO :!:

_________________
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |