Právě je čtv led 24, 2019 12:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 267 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kupa PDA s GPS
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2005 05:32 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 29, 2003 16:10
Příspěvky: 4019
Bydliště: NMnV
Tak pomali sa rozhodujeme aj Akri, ze ktory navigac si poridime buduci rok :oops: :roll:

Pripadaju do uvahy:
ACER N35 http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=190
Yakumo Delta 300 GPS http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=111

Vsetky postrehy, rady sem ;)

_________________
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2005 08:03 
Offline
Chevy master
Chevy master

Registrován: čtv lis 06, 2003 10:36
Příspěvky: 1422
Pokud to chcete kupovat az pristi rok, zauvazujte i o tomhle:
http://www.fujitsu-siemens.com/products ... eries.html
Pristi rok by mel byt i model s VGA displejem a to uz bude docela zajimave.
Zatim si myslim, ze se vyplati (i kdyz to vyjde o neco draz) koupit PDA bez GPS a k nemu GPS jako periferii. Prece jen PDA, ktera se zatim prodavaji a maji integrovanou GPS, jsou ponekud slabsi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2005 08:27 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 29, 2003 16:10
Příspěvky: 4019
Bydliště: NMnV
PavelZ píše:
Pokud to chcete kupovat az pristi rok, zauvazujte i o tomhle:
http://www.fujitsu-siemens.com/products ... eries.html
Pristi rok by mel byt i model s VGA displejem a to uz bude docela zajimave.
Zatim si myslim, ze se vyplati (i kdyz to vyjde o neco draz) koupit PDA bez GPS a k nemu GPS jako periferii. Prece jen PDA, ktera se zatim prodavaji a maji integrovanou GPS, jsou ponekud slabsi.


ja to chcem hlavne na navigaciu pda ma moc nezaujima takze zvlast pda je pre mna zbytocnost! Dolezity bod cislo 1 je dostupnost a moznost niekde "zohnat" mapy :oops: :D

_________________
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2005 08:38 
Offline
Chevy master
Chevy master

Registrován: čtv lis 06, 2003 10:36
Příspěvky: 1422
U map me docela stve, ze nas vyrobci jeste dost casto neberou za Evropu. Asi nejrozumejsi mi vysel http://www.mapfactor.cz, ale ani tam neni Slovensko :(.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2005 09:39 
Offline
Chevy master
Chevy master

Registrován: ned bře 13, 2005 10:22
Příspěvky: 1228
Výrobci jsou zřejmě přesvědčeni, že na východ od Hodonína začíná Asie ;) .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2005 09:40 
Offline
Chevy master
Chevy master

Registrován: ned bře 13, 2005 10:22
Příspěvky: 1228
PavelZ píše:

Mapfactor má bohužel dost slabou hlasovou navigaci, běžně se stává, že na T-křižovatceradí pokračovat rovně do pole a jednou už mne poslal ostře doprava místo správného mírně doleva, při tom na obrazovce je to správně :evil: .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2005 11:13 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 29, 2005 16:15
Příspěvky: 691
Bydliště: Děčín
Anonymous píše:
Anonymous píše:
pouvazuj i o mda compact + gps bluettoth modul .. tak do budoucna budu mit ja..

jinak sem ted mel mznost koupit dell axim x5 za 2500,- s 512MB kartou ... byla to corka..ale normal se pohybujou taky kolem 3500,- ma to gps je to sice velky jako klasicky pda..ale proc ne?

a mapy? no nejlepsi jsou asi tomtom a smartmaps... no az to bude aktualni muzes se na me obratit..neco vymyslime :-)))


to jsem byl ja :-((((


ja ... ach jo

_________________
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2005 11:49 
Offline
Chevy master
Chevy master

Registrován: čtv lis 06, 2003 10:36
Příspěvky: 1422
Docent píše:
PavelZ píše:

Mapfactor má bohužel dost slabou hlasovou navigaci, běžně se stává, že na T-křižovatceradí pokračovat rovně do pole a jednou už mne poslal ostře doprava místo správného mírně doleva, při tom na obrazovce je to správně :evil: .


Osobni zkusenost s nim nemam, vybral sem si ho jen podle dostupnych informaci. Takze diky za zkusenost z pouzivani. Zatim sem videl PocketKIM, ten me dost zklamal a SmartMaps, ty uz vypadaji dobre, ale prijde mi, ze maji dost male pokryti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2005 12:23 
Offline
Chevy master
Chevy master

Registrován: ned bře 13, 2005 10:22
Příspěvky: 1228
Na jednom z posledních DVD Chipu (tuším srpen, ale 100% si jistej nejsem) byla zkušební verze MapFactoru s mapou ČR, měla by fungovat do konce října, pokud ho od někoho seženeš, tak to ještě můžeš vyzkoušet. Jinak mapový podklady má MapFactor přesnější než mnohonásobně dražší PJ Soft InfoMapa, ta mně mnohokrát tvrdila, že jedu po poli nebo sousedům přes zahrady :-(.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2005 12:54 
Offline
Chevy master
Chevy master

Registrován: čtv lis 06, 2003 10:36
Příspěvky: 1422
Docent píše:
Na jednom z posledních DVD Chipu (tuším srpen, ale 100% si jistej nejsem) byla zkušební verze MapFactoru s mapou ČR, měla by fungovat do konce října, pokud ho od někoho seženeš, tak to ještě můžeš vyzkoušet. Jinak mapový podklady má MapFactor přesnější než mnohonásobně dražší PJ Soft InfoMapa, ta mně mnohokrát tvrdila, že jedu po poli nebo sousedům přes zahrady :-(.


Dik za tip, podivam se po tom. Co do presnosti sem mel podobne zkusenosti jako Ty s Infomapou pri pouzivani PocketKIM. To, ze sme jeli par metru mimo silnice, nebo mostu, bylo pri jizde po Praze vcelku normalni.

Mel bych jeste jeden dotaz k navigaci z ulice do ulice: da se v MapFactoru vybrat libovolny bod mapy jako start a cil cesty, nebo musis vybrat nejaky nejblizsi preddefinovany bod?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 10, 2005 13:12 
Offline
Chevy master
Chevy master

Registrován: ned bře 13, 2005 10:22
Příspěvky: 1228
Dá se vybrat libovolný. Dokonce to počítá i s tím, že po dálnici se jezdí vpravo, zadal jsem jednou jako výchozí bod místo na dálnici, ale kliknul jsem na nesprávnou půlku, takže to naplánovalo trasu přesně opačným směrem k nejbližšímu výjezdu, tam se trasa otočila a po správné půlce dálnice pokračovala k cíli :roll: .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 11, 2005 20:15 
Offline
Chevy master
Chevy master

Registrován: pát led 07, 2005 21:44
Příspěvky: 1842
Bydliště: Nový Bor
Pěkný dobrý večer :D Pro pořádek-tma 12 st.
Nedá mi to abych se neozval.Jak víte já mám Acer N-35 a PocketKim.
Mám Čechy i Slovensko.Netvrdím,že je to špička ale já když jsem se vracel ze srazu z Piešťan tak bez problémů i když jsem tu trasu jel poprvé a značení jak u nás nic moc :( Mám i program Tom Tom a tam je celá Evropa po Slovensko.Ale zatím jezdím doma tak používám PocketKim.
Co je rozhodující je to nejlevnější a když si nastavíš to správný zvětšení tak jedeš bez problémů!A jestli mě to ukazuje že jedu škarpou,když je málo družic tak to mě nevadí :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 11, 2005 20:29 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 10, 2003 17:50
Příspěvky: 4273
Bydliště: Česká Třebová
Tak je pomalu rozhodnuto bude to tenhle Acer n35 :D ;)

_________________
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 12, 2005 08:17 
Offline
Chevy master
Chevy master

Registrován: čtv lis 06, 2003 10:36
Příspěvky: 1422
Topol píše:
Pěkný dobrý večer :D Pro pořádek-tma 12 st.
Nedá mi to abych se neozval.Jak víte já mám Acer N-35 a PocketKim.
Mám Čechy i Slovensko.Netvrdím,že je to špička ale já když jsem se vracel ze srazu z Piešťan tak bez problémů i když jsem tu trasu jel poprvé a značení jak u nás nic moc :( Mám i program Tom Tom a tam je celá Evropa po Slovensko.Ale zatím jezdím doma tak používám PocketKim.
Co je rozhodující je to nejlevnější a když si nastavíš to správný zvětšení tak jedeš bez problémů!A jestli mě to ukazuje že jedu škarpou,když je málo družic tak to mě nevadí :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P


Tom Tom ma pokryto hodne zemi, ale vzhledem k tomu, ze i sam vyrobce udava u CR pokryti 36% silnicni site a u nasisch sousedu z "vychodniho bloku" jeste vyrazne min, tak mi prijde tech 200 Euro jako docela dost.

U PocketKimu sem se s tim, ze se "netrefil do mapy" setkaval i na mistech, kde PDA videlo 6 nebo 8 druzic a navic kdyz sme jeli po stejne ulici vicekrat, posun byl vzdy stejny, takze si myslim, ze to nebylo nepresnym zamerenim druzic, ale chybou v mapovych podkladech. Dost mi taky na PocketKimu vadi, ze pri planovani z ulice do ulice si nemuzu vybrat presny bod odkud chci vyjet a kam chci dojet, ale musim vybirat z preddefinovanych bodu. Ale to je asi dano tim, ze je to vektorova mapa. Tim, ze je to vektorova mapa muze byt dano i to, ze jsou nepresnosti v mapovem podkladu, snazili se to proste zjednodusit. Vektorove mapy mely vyznam driv, kdyz PDA mela maly vykon, pametove karety byly drahe a pomale, takze mit v PDA bitmapovou mapu by bylo hodne drahe a jeji prekreslovani by bylo pomale.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 12, 2005 09:10 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 29, 2003 16:10
Příspěvky: 4019
Bydliště: NMnV
tiez zatial ACER

_________________
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 267 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |