Právě je pon pro 11, 2017 13:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: corwet c6 rv2006
PříspěvekNapsal: čtv dub 16, 2015 06:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř dub 15, 2015 20:45
Příspěvky: 3
Dobrý den nemá někdo zkušenosti s opravama tohoto modelu jde mi o nefunkční teleskopický sloup řízení.Jednotka vidí požadavek od spínače na sloupu ale příkaz neprovede.Nevím zda jsou ještě nějaké podmínky k zablokování pohybu.Při kalibraci sloup normálně jezdí ale na vypínač ne.Děkuji za rady.


Naposledy upravil georgem dne čtv dub 16, 2015 18:41, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: corwet c6 rv2006
PříspěvekNapsal: čtv dub 16, 2015 07:14 
Obrať se na www.vettepoint.cz, tel. 731 577 366.
Ondra Fencl je největší odborník na Corvetty u nás. Určitě ti poradí.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: corwet c6 rv2006
PříspěvekNapsal: pát dub 17, 2015 09:05 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř dub 15, 2015 20:45
Příspěvky: 3
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: corwet c6 rv2006
PříspěvekNapsal: pát dub 17, 2015 12:54 
Nemáš za co. Pochlub se i nějakou fotkou svého auta. Rádi se pokocháme. :D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: corwet c6 rv2006
PříspěvekNapsal: pát dub 17, 2015 15:14 
Offline
Chevy master
Chevy master
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 19, 2009 13:36
Příspěvky: 5783
Bydliště: Městys Jedovnice
Lepší bude, když se ukáže na srazu a všichni jeho chloubu prozkoumáme na místě -i :PP:

_________________
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: corwet c6 rv2006
PříspěvekNapsal: sob dub 18, 2015 10:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř dub 15, 2015 20:45
Příspěvky: 3
No ona není moje je to našeho dobrého zákazníka kterému servisujeme jeho firemní stáj. Na autě se mu dělal základní servis po sezoně a tohle bylo jen že se podíváme.Někdo se v tom už pěkně vrtal našel jsem proskříplej svazek od sloupu ale ani po opravě to nejde.Nastaví se po kalibraci při opětovném zapnutí zapalování do určité polohy a už se pak nehne až do další kalibrace .Kontakt předám majiteli a dál to bude na něm.Ješte jednou dík.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše projekty: | Opel | Opel Astra | Opel Astra H | Opel Astra J | Chevrolet | Fiat | Hyundai | Kia | Daewoo Nexia | Suzuki |